<< ФОРУМ ПРО АЛВЕО >> ALVEO - источник здоровья!

Поговорим об ALVEO

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Поговорим об ALVEO » Мой новый автомобиль с Акуной » Як їздити на авто

Як їздити на авто

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Привіт. Хочу йти в автошколу, але перед тим хочу трохи почитати теорії як навчитись їздити на машині. Підкажіть де почитати?

0

2

Добрий день. Це доволі поширене питання автомобілістів-початківців. Якщо вам треба таку чи іншу інформацію, то вам треба шукати її на автомобільному сайті Декспенс. Запам'ятайте собі його на майбутнє. Там якраз є і описано як навчитися водити машину  . Почитайте собі доьре і проаналізуйте про що там йдеться, тоді вам легше буде йти навчання в автошколі і навчитись керувати автомобілем вам буде значно простіше

0

3

Вам нужна проверенная онлайн автошкола одесса Турбо Драйв. Там вас быстро обучат всему, что необходимо для уверенной езды по городу. Я сама обучалась именно в этой автошколе и могут с уверенностью их рекомендовать. Компания надежная, инструкторы хорошо знают свою работу. И стоимость обучения у них вполне разумная, об этом даже переживать не стоит.

0

Вы здесь » Поговорим об ALVEO » Мой новый автомобиль с Акуной » Як їздити на авто